Skip to:

Kaaliröstit inkiväärimajoneesin kera
-
0 Minute
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
30 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 150 g perunoita
- 150 g punakaalia
- 1 pieni punasipuli
- 2 rkl rapsiöljyä
- 1 tls limettimehua
- 1 tls suolaa
- 1 maustemitta chilihiutaleita
- 2 munaa
- 2 rkl voita
- 1 rkl seesaminsiemeniä
- Inkiväärimajoneesi: 1 1/2 dl Hellmann’s majoneesia
- 2 1/2 tls tuoretta inkivääriä raastettuna
- 2 maustemittaa suolaa
- Koristeluun: korianteria
- Raaka-aineet: salaatti
Cooking Methods
-
Inkiväärimajoneesi: Sekoita majoneesi, inkivääri ja suola.
-
Kuori ja raasta perunat karkeaksi raasteeksi. Suikaloi ja hienonna kaali. Kuori ja hienonna sipuli. Säästä puolet sipulista koristeluun.
-
Paista perunat, kaali ja sipuli öljyssä paistinpannulla. Kaada päälle limettimehu, jotta kaali ja sipuli säilyttävät kauniin värinsä. Paista 5 minuuttia. Mausta suolalla ja chilihiutaleilla.
-
Vatkaa kananmunat. Sekoita joukkoon paistettu peruna- ja kaaliraaste.
-
Paista taikinasta paistinpannulla pieniä röstejä. Anna paistua voissa noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
-
Tarjoa kaaliröstit lämpiminä ja rapeina inkiväärimajoneesin kanssa. Koristele punasipulilla ja korianterilla. Sopii hyvin rapean salaatin kanssa.