Skip to:

Ihanat suklaabrowniet
Ihanien suklaabrownien salaisuus piilee majoneesissa, joka takaa leivoksen mehevyyden. Lopputulos on suussasulavan hyvää!
-
40 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
20 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 140 grammaa tummaa suklaata
- 8 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
- 0.6 desilitraa vehnäjauhoja
- 25 grammaa kaakaojauhetta
- 3 kananmunaa
- 2.5 desilitraa sokeria
- 1 teelusikka vaniljasokeria
- 1 teelusikka leivinjauhetta
- 55 grammaa saksanpähkinöitä
Cooking Methods
-
Lämmitä uuni 160°C asteeseen. Vuoraa noin 23 cm levyinen uunivuoka leivinpaperilla.
-
Sekoita keskenään jauhot, vaniljasokeri, kaakao ja leivinjauhe.
-
Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatettu suklaa varovasti.
-
Lisää jauhot varovasti nostellen.
-
Lisää taikinaan vielä majoneesi ja hienonnetut saksanpähkinät.
-
Kaada taikina uunivuokaan ja paista uunin keskitasolla 35-45 minuuttia.
-
Anna jäähtyä ja leikkaa kakusta neliön muotoisia paloja.