Ihanat suklaabrowniet

Ihanat suklaabrowniet

Ihanien suklaabrownien salaisuus piilee majoneesissa, joka takaa leivoksen mehevyyden. Lopputulos on suussasulavan hyvää!
  • Valmistelu

    20 Minutes

  • Kokkausaika

    40 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 140 grammaa tummaa suklaata
  • 8 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
  • 0.6 desilitraa vehnäjauhoja
  • 25 grammaa kaakaojauhetta
  • 3 kananmunaa
  • 2.5 desilitraa sokeria
  • 1 teelusikka vaniljasokeria
  • 1 teelusikka leivinjauhetta
  • 55 grammaa saksanpähkinöitä

VALMISTUS

  1. Lämmitä uuni 160°C asteeseen. Vuoraa noin 23 cm levyinen uunivuoka leivinpaperilla.

  2. Sekoita keskenään jauhot, vaniljasokeri, kaakao ja leivinjauhe.

  3. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatettu suklaa varovasti.

  4. Lisää jauhot varovasti nostellen.

  5. Lisää taikinaan vielä majoneesi ja hienonnetut saksanpähkinät.

  6. Kaada taikina uunivuokaan ja paista uunin keskitasolla 35-45 minuuttia.

  7. Anna jäähtyä ja leikkaa kakusta neliön muotoisia paloja.