Skip to:

Ihanat blinit
Ihanien blinien täytteen tatit pyöritellään tomaattipyre-majoneesiseoksessa.
-
60 Minutes
Keittoaika
-
Keskinkertainen
Vaikeus
-
240 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
RAAKA-AINEET
- 2,5 vehnäjauhoja
- 2,5 tattarijauhoja
- 5 desilitraa maitoa
- 2 kananmunaa
- 20 grammaa hiivaa
- suolaa
- Flora Kulta Juokseva paistamista varten
Täyte:
- 1,5 tattia
- 1 sipuli
- 2 ruokalusikka Flora Kulta Juokseva
- 1 pieni purkki tomaattipyreetä
- 3 ruokalusikka Hellmann's majoneesia
- suolaa
- rakuunaa
- mustapippuria
Cooking Methods
-
Lämmitä puolet (2,5 dl) maidosta. Sekoita lämmitetty maito, hiiva, jauhot ja keltuaiset taikinaksi. Anna taikinan seistä lämpimässä yön yli, tai vähintään 4-7 h.
-
Kiehauta loppu maito ja vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Nostele seos varovasti taikinan joukkoon.
-
Paista kuumalla pannulla rapeiksi ja kullankeltaisiksi. Käännä lettu vasta, kun reunaan muodostuu pitsiä ja keskelle reikiä.