Blinit tattimajoneesilla

Ihanat blinit

Ihanien blinien täytteen tatit pyöritellään tomaattipyre-majoneesiseoksessa.
  • Valmistelu

    240 Minutes

  • Kokkausaika

    60 Minutes

AINESOSAT

RAAKA-AINEET

  • 2,5 vehnäjauhoja
  • 2,5 tattarijauhoja
  • 5 desilitraa maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 20 grammaa hiivaa
  • suolaa
  • Flora Kulta Juokseva paistamista varten

Täyte:

  • 1,5 tattia
  • 1 sipuli
  • 2 ruokalusikka Flora Kulta Juokseva
  • 1 pieni purkki tomaattipyreetä
  • 3 ruokalusikka Hellmann's majoneesia
  • suolaa
  • rakuunaa
  • mustapippuria

VALMISTUS

  1. Lämmitä puolet (2,5 dl) maidosta. Sekoita lämmitetty maito, hiiva, jauhot ja keltuaiset taikinaksi. Anna taikinan seistä lämpimässä yön yli, tai vähintään 4-7 h.

  2. Kiehauta loppu maito ja vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Nostele seos varovasti taikinan joukkoon.

  3. Paista kuumalla pannulla rapeiksi ja kullankeltaisiksi. Käännä lettu vasta, kun reunaan muodostuu pitsiä ja keskelle reikiä.