Herkuttelijan kanasalaatti

Herkuttelijan kanasalaatti saa makua majoneesista ja sinihomejuustosta.
  • Valmistelu

    40 Minutes

  • Kokkausaika

    20 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 1 tuore ananas
  • 100 grammaa pekaanipähkinöitä
  • 2 ruokalusikka hunajaa
  • 2 ruokalusikka Flora Kulta juoksevaa
  • n. 500 grammaa broilerin rintafileetä
  • 1 teelusikka suolaa
  • 2 ruukkua salaattia
  • 1 paketti kirsikkatomaatteja
  • 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
  • 150 grammaa sinihomejuustoa

VALMISTUS

  1. Kuori ja pilko tuore ananas reilun kokoisiksi paloiksi (3x3cm). Murskaa pähkinöitä kevyesti veitsen lappeella tai terällä. Kuumenna hunaja paistinpannulla kunnes se alkaa tummumaan ja lisää pähkinät sekä ananas pannulle, mausta ripauksella suolaa. Karamellisoi niitä muutama minuutti, kunnes ne ovat kauniin värisiä. Ota ananakset ja pähkinät pois pannulta ja jäähdytä ne.

  2. Laita rasva samalle paistinpannulle ja kuumenna se. Paista siinä broilerin fileet molemmin puolin yhteensä 5-10 minuuttia kunnes ne ovat kypsiä. Anna lihan vetäytyä muutama minuutti paston jälkeen ja leikkaa se sen jälkeen halutun kokoisiksi paloiksi. Mausta palat hyppysellisellä suolaa.

  3. Pilko salaatti ja halkaise kirsikkatomaatit. Laita ne kulhoon ja mausta ne sinappi majoneesilla. Kuutioi sinihomejuusto haluamasi kokoisiksi paloiksi.

  4. Kasaa kanasalaatti sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja tarjoile esimerkiksi tuoreen patongin kanssa.