Skip to:

Herkullinen suklaakakku
-
40 Minutes
Keittoaika
-
Keskinkertainen
Vaikeus
-
40 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
KAKKU
- 55 grammaa tummaa kaakaojauhetta
- 4.5 desilitraa vehnäjauhoja
- 1 ruokalusikka leivinjauhetta
- 3.5 desilitraa sokeria
- 2 teelusikka vaniljasokeria
- 3 kananmunaa
- 2.2 desilitraa Hellmann's Real majoneesia
- 2 desilitraa kylmää vettä
KUORRUTUS
- 1.5 desilitraa Flora kuohua
- 115 grammaa tummaa suklaata
- 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
Cooking Methods
-
Lämmitä uuni 180 asteeseen.
-
Vuoraa syvä pelti leivinpaperilla.
-
Siivilöi ja sekoita keskenään jauhot, kaakao ja leivinjauhe Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
-
Käytä muovilastaa, nostele varovasti majoneesi kananmunavaahdon sekaan. Lisää jauhot ja vesi vuorotellen varovasti sekoittaen.
-
Kaada taikina pelille ja paista uunissa 35-40 minuuttia.
-
Anna kakun jäähtyä 10 minuuttia pellillä, siirrä kakku ritilälle ja anna jäähtyä kokonaan.
-
Leikkaa kakku kahdeksi yhtä suureksi palaksi.
-
Sulata suklaa vesihauteessa ja vatkaa Flora kuohu.
-
Sekoita keskenään Flora kuohu, sulatettu suklaa ja majoneesi. Vinkki! Voit makeuttaa kuorrutetta sokerilla halutessasi!
-
Levitä 1/3 kuorrutteesta toiselle kakun puolikkaalle ja nosta toinen puolikas tämän jälkeen ensimmäisen puolikkaan päälle.
-
Levitä loput kuorrutteesta kakun päälle. Koristele suklaarouheella ja tuoreilla vadelmilla.