Skip to:
Skip to:
Want $1 off your next purchase? Sign Up Now
Valmistelu
40 Minutes
Kokkausaika
40 Minutes
Lämmitä uuni 180 asteeseen.
Vuoraa syvä pelti leivinpaperilla.
Siivilöi ja sekoita keskenään jauhot, kaakao ja leivinjauhe Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Käytä muovilastaa, nostele varovasti majoneesi kananmunavaahdon sekaan. Lisää jauhot ja vesi vuorotellen varovasti sekoittaen.
Kaada taikina pelille ja paista uunissa 35-40 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä 10 minuuttia pellillä, siirrä kakku ritilälle ja anna jäähtyä kokonaan.
Leikkaa kakku kahdeksi yhtä suureksi palaksi.
Sulata suklaa vesihauteessa ja vatkaa Flora kuohu.
Sekoita keskenään Flora kuohu, sulatettu suklaa ja majoneesi. Vinkki! Voit makeuttaa kuorrutetta sokerilla halutessasi!
Levitä 1/3 kuorrutteesta toiselle kakun puolikkaalle ja nosta toinen puolikas tämän jälkeen ensimmäisen puolikkaan päälle.
Levitä loput kuorrutteesta kakun päälle. Koristele suklaarouheella ja tuoreilla vadelmilla.