Herkullinen suklaakakku

Herkullinen suklaakakku

Herkullinen suklaakakku saa mehevyyttä Hellmann's Real majoneesista.
  • Valmistelu

    40 Minutes

  • Kokkausaika

    40 Minutes

AINESOSAT

KAKKU

  • 55 grammaa tummaa kaakaojauhetta
  • 4.5 desilitraa vehnäjauhoja
  • 1 ruokalusikka leivinjauhetta
  • 3.5 desilitraa sokeria
  • 2 teelusikka vaniljasokeria
  • 3 kananmunaa
  • 2.2 desilitraa Hellmann's Real majoneesia
  • 2 desilitraa kylmää vettä

KUORRUTUS

  • 1.5 desilitraa Flora kuohua
  • 115 grammaa tummaa suklaata
  • 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia

VALMISTUS

  1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.

  2. Vuoraa syvä pelti leivinpaperilla.

  3. Siivilöi ja sekoita keskenään jauhot, kaakao ja leivinjauhe Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

  4. Käytä muovilastaa, nostele varovasti majoneesi kananmunavaahdon sekaan. Lisää jauhot ja vesi vuorotellen varovasti sekoittaen.

  5. Kaada taikina pelille ja paista uunissa 35-40 minuuttia.

  6. Anna kakun jäähtyä 10 minuuttia pellillä, siirrä kakku ritilälle ja anna jäähtyä kokonaan.

  7. Leikkaa kakku kahdeksi yhtä suureksi palaksi.

  8. Sulata suklaa vesihauteessa ja vatkaa Flora kuohu.

  9. Sekoita keskenään Flora kuohu, sulatettu suklaa ja majoneesi. Vinkki! Voit makeuttaa kuorrutetta sokerilla halutessasi!

  10. Levitä 1/3 kuorrutteesta toiselle kakun puolikkaalle ja nosta toinen puolikas tämän jälkeen ensimmäisen puolikkaan päälle.

  11. Levitä loput kuorrutteesta kakun päälle. Koristele suklaarouheella ja tuoreilla vadelmilla.