Skip to:
 
 
                 Herkullinen suklaakakku
-  40 Minutes Keittoaika 
-  Keskinkertainen Vaikeus 
-  40 Minutes Valmisteluaika 
-  4 People Palvelee 
Ingredients
KAKKU
- 55 grammaa tummaa kaakaojauhetta
- 4.5 desilitraa vehnäjauhoja
- 1 ruokalusikka leivinjauhetta
- 3.5 desilitraa sokeria
- 2 teelusikka vaniljasokeria
- 3 kananmunaa
- 2.2 desilitraa Hellmann's Real majoneesia
- 2 desilitraa kylmää vettä
KUORRUTUS
- 1.5 desilitraa Flora kuohua
- 115 grammaa tummaa suklaata
- 2 ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
Cooking Methods
-  Lämmitä uuni 180 asteeseen. 
-  Vuoraa syvä pelti leivinpaperilla. 
-  Siivilöi ja sekoita keskenään jauhot, kaakao ja leivinjauhe Vatkaa kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. 
-  Käytä muovilastaa, nostele varovasti majoneesi kananmunavaahdon sekaan. Lisää jauhot ja vesi vuorotellen varovasti sekoittaen. 
-  Kaada taikina pelille ja paista uunissa 35-40 minuuttia. 
-  Anna kakun jäähtyä 10 minuuttia pellillä, siirrä kakku ritilälle ja anna jäähtyä kokonaan. 
-  Leikkaa kakku kahdeksi yhtä suureksi palaksi. 
-  Sulata suklaa vesihauteessa ja vatkaa Flora kuohu. 
-  Sekoita keskenään Flora kuohu, sulatettu suklaa ja majoneesi. Vinkki! Voit makeuttaa kuorrutetta sokerilla halutessasi! 
-  Levitä 1/3 kuorrutteesta toiselle kakun puolikkaalle ja nosta toinen puolikas tämän jälkeen ensimmäisen puolikkaan päälle. 
-  Levitä loput kuorrutteesta kakun päälle. Koristele suklaarouheella ja tuoreilla vadelmilla. 
 
 
               
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                     