Grillattua sydänsalaattia nyhtönautatäytteellä

Hellmann's majoneesi tuo mehevyyttä ja makua tähän helppoon alkupalaan.

Vinkki: Voit käyttää naudan sijaan nyhtöpossua, nyhtökauraa tai härkistä!
  • 10 Minutes

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 20 Minutes

    Valmisteluaika

  • 8 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 2 ruokalusikka öljyä
  • 1/2 desilitraa Hellmann's -majoneesia
  • 4 babyromainesalaattia huudeltuna
  • 2 desilitraa hienonnettuja pikkelöityjä vihanneksia
  • 1 ruokalusikka currya
  • 200 grammaa kypsää nyhtönautaa
  • 2 ruokalusikka korianteria
  • 1/2 Hellmann's Brazilian BBQ-kastiketta
  • 1 limetti

Cooking Methods

  1. Sekoita majoneesi, curry, pikkelöidyt vihannekset, 2/3 korianterista, nyhtönauta ja BBQ-kastike.

  2. Laita sekoitus jääkaappiin.

  3. Kuumenna pannu ja voitele salaattia öljyllä. Kun pannu on todella kuuma, paista salaatti molemmin puolin. Ota pois pannulta, lisää suolaa ja pippuria, sekä vähän puristettua limettimehua.

  4. Lusikoi nyhtönauta-sekoitusta salaatin päälle ja viimeistele lopulla korianterilla. Vinkki: Voit käyttää naudan sijaan nyhtöpossua, nyhtökauraa tai härkistä!