Skip to:

Grillattua sydänsalaattia nyhtönautatäytteellä
Hellmann's majoneesi tuo mehevyyttä ja makua tähän helppoon alkupalaan.
Vinkki: Voit käyttää naudan sijaan nyhtöpossua, nyhtökauraa tai härkistä!
Vinkki: Voit käyttää naudan sijaan nyhtöpossua, nyhtökauraa tai härkistä!
-
10 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
20 Minutes
Valmisteluaika
-
8 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 2 ruokalusikka öljyä
- 1/2 desilitraa Hellmann's -majoneesia
- 4 babyromainesalaattia huudeltuna
- 2 desilitraa hienonnettuja pikkelöityjä vihanneksia
- 1 ruokalusikka currya
- 200 grammaa kypsää nyhtönautaa
- 2 ruokalusikka korianteria
- 1/2 Hellmann's Brazilian BBQ-kastiketta
- 1 limetti
Cooking Methods
-
Sekoita majoneesi, curry, pikkelöidyt vihannekset, 2/3 korianterista, nyhtönauta ja BBQ-kastike.
-
Laita sekoitus jääkaappiin.
-
Kuumenna pannu ja voitele salaattia öljyllä. Kun pannu on todella kuuma, paista salaatti molemmin puolin. Ota pois pannulta, lisää suolaa ja pippuria, sekä vähän puristettua limettimehua.
-
Lusikoi nyhtönauta-sekoitusta salaatin päälle ja viimeistele lopulla korianterilla. Vinkki: Voit käyttää naudan sijaan nyhtöpossua, nyhtökauraa tai härkistä!