Chimichurri hot dog majoneesilla ja sinapilla

Tämä makunystyröitä hivelevä hot dog tarjoillaan Hellmann's Real majoneesin ja American Yellow Mustard sinapin kera.
  • Valmistelu

    20 Minutes

  • Kokkausaika

    10 Minutes

AINESOSAT

CHIMICHURRI

  • 1 ruokalusikka sinapinsiemeniä
  • 1/2 ruokalusikka kuivattua punapippuria
  • 6 ruokalusikka oreganoa
  • 1 ruokalusikka jauhettua kuminaa
  • 3 ruokalusikka tuoretta timjamia
  • 1/2 teelusikka laakerinlehtijauhetta
  • 1 desilitra kuumaa vettä
  • 1 desilitra valkoviinietikkaa
  • 1 desilitra rypsiöljyä
  • 1 paketti lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 4 valkosipulinkynttä
  • mustapippuria mausteeksi
  • suolaa mausteeksi

HOTDOGIT

  • 6 hotdog-sämpylää lämmitettynä ja keskeltä halkaistuna
  • 6 grillattua mausteista nakkia
  • 200 punasipulia suikaloituna
  • 200 grammaa Hellmann's Real majoneesia
  • Hellmann's American Yellow Mustard

VALMISTUS

  1. Valmista ensin chimichurri pilkkomalla ja yhdistämällä kaikki ainekset ja jätä kastike maustumaan hetkeksi.

  2. Grillaa makkaroita 8-10 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat täysin kypsiä.

  3. Levitä runsaasti Hellmann’s majoneesia lämpimien hotdog-sämpylöiden väliin ja ripottele päälle punasipulia. Kokoa hotdog valmiiksi lisäämällä väliin grillattu makkara ja viimeistele annos chimichurrilla. Tarjoile heti Hellmann’s Real -majoneesin ja Hellmann`s American Yellow mustardin kera.