Skip to:

Chimichurri hot dog majoneesilla ja sinapilla
Tämä makunystyröitä hivelevä hot dog tarjoillaan Hellmann's Real majoneesin ja American Yellow Mustard sinapin kera.
-
10 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
20 Minutes
Valmisteluaika
-
6 People
Palvelee
Ingredients
CHIMICHURRI
- 1 ruokalusikka sinapinsiemeniä
- 1/2 ruokalusikka kuivattua punapippuria
- 6 ruokalusikka oreganoa
- 1 ruokalusikka jauhettua kuminaa
- 3 ruokalusikka tuoretta timjamia
- 1/2 teelusikka laakerinlehtijauhetta
- 1 desilitra kuumaa vettä
- 1 desilitra valkoviinietikkaa
- 1 desilitra rypsiöljyä
- 1 paketti lehtipersiljaa hienonnettuna
- 4 valkosipulinkynttä
- mustapippuria mausteeksi
- suolaa mausteeksi
HOTDOGIT
- 6 hotdog-sämpylää lämmitettynä ja keskeltä halkaistuna
- 6 grillattua mausteista nakkia
- 200 punasipulia suikaloituna
- 200 grammaa Hellmann's Real majoneesia
- Hellmann's American Yellow Mustard
Cooking Methods
-
Valmista ensin chimichurri pilkkomalla ja yhdistämällä kaikki ainekset ja jätä kastike maustumaan hetkeksi.
-
Grillaa makkaroita 8-10 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat täysin kypsiä.
-
Levitä runsaasti Hellmann’s majoneesia lämpimien hotdog-sämpylöiden väliin ja ripottele päälle punasipulia. Kokoa hotdog valmiiksi lisäämällä väliin grillattu makkara ja viimeistele annos chimichurrilla. Tarjoile heti Hellmann’s Real -majoneesin ja Hellmann`s American Yellow mustardin kera.