Skip to:

Blinit kinkkutäytteellä
Blinien kinkkutäytteen piste i:n päälle on pari lusikallista tuhtia Hellmann's Real majoneesia.
-
30 Minutes
Keittoaika
-
Keskinkertainen
Vaikeus
-
210 Minutes
Valmisteluaika
-
4 People
Palvelee
Ingredients
TAIKINA
- 1,5 desilitraa maitoa
- 1 desilitra Flora Ruoka Pehmeä Curry
- 10 grammaa hiivaa
- 1 desilitra piimää
- 1,5 desilitraa tattarijauhoja
- 1 teelusikka suolaa
- 1 munankeltuainen
- 2 ruokalusikka Flora Culinesse juoksevaa
- 1 munanvalkuainen
KINKKUTÄYTE
- 200 grammaa Crème Bonjour maustamaton tuorejuustoa
- ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
- 1 ruokalusikka Crème Bonjour Cuisine Pippurisekoitusta
- 200 grammaa kinkkurouhetta
- 1 punainen paprika
- 1 sipuli silputtuna
- 1 desilitra silputtua persiljaa
Cooking Methods
-
Liota hiiva kädenlämpöiseen maito-Flora Ruoka -seokseen.
-
Lisää piimä ja jauhot.
-
Anna taikinan seistä peitettynä huoneenlämmössä 3 tuntia.
-
Sekoita kohonneeseen taikinaan suola, keltuainen, rasva ja kovaksi vaahdotettu valkuainen.
-
Paista taikinasta paksuja lettuja blini- tai lettupannulla Flora juoksevan kanssa.
-
Valmista seuraavaksi täyte.
-
Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi.
-
Kaada kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.