Paholaisen munat jokirapu-majoneesitäytteellä

Kruunaa suussasulava paholaisen munien täyte Hellmann's majoneesilla.
  • 10 Minutes

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 20 Minutes

    Valmisteluaika

  • 12 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 6 munaa
  • 1/2 desilitraa Hellmann's -majoneesia
  • 2 ruokalusikka Tabasco-kastiketta
  • 3 ruokalusikka hienoksi leikattua ruohosipulia
  • 1 teelusikka savustettua paprikajauhetta
  • 1 teelusikka omenaviinietikkaa
  • suolaa
  • pippuria

Cooking Methods

  1. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää munat ja keitä 8-10 minuuttia.

  2. Hienonna ruohosipuli ja sekoita se majoneesin sekaan pienessä kulhossa.

  3. Huuhtele munat kylmässä vedessä, kuori ja puolita ne.

  4. Poista munankeltuainen ja laita mukaan kulhoon. Laita munanvalkuaiset lautasella jääkaappiin.

  5. Muussaa keltuaiset haarukalla ja sekoita majoneesin, omenaviinietikan ja Tabascon kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.

  6. Laita täyte pursotinpussiin ja pursota täytettä munanvalkuaisten päälle. Viimeistele savustetulla paprikajauheella.