Skip to:

Paholaisen munat jokirapu-majoneesitäytteellä
Kruunaa suussasulava paholaisen munien täyte Hellmann's majoneesilla.
-
10 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
20 Minutes
Valmisteluaika
-
12 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 6 munaa
- 1/2 desilitraa Hellmann's -majoneesia
- 2 ruokalusikka Tabasco-kastiketta
- 3 ruokalusikka hienoksi leikattua ruohosipulia
- 1 teelusikka savustettua paprikajauhetta
- 1 teelusikka omenaviinietikkaa
- suolaa
- pippuria
Cooking Methods
-
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää munat ja keitä 8-10 minuuttia.
-
Hienonna ruohosipuli ja sekoita se majoneesin sekaan pienessä kulhossa.
-
Huuhtele munat kylmässä vedessä, kuori ja puolita ne.
-
Poista munankeltuainen ja laita mukaan kulhoon. Laita munanvalkuaiset lautasella jääkaappiin.
-
Muussaa keltuaiset haarukalla ja sekoita majoneesin, omenaviinietikan ja Tabascon kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Laita täyte pursotinpussiin ja pursota täytettä munanvalkuaisten päälle. Viimeistele savustetulla paprikajauheella.