Maissinen vegevarras

Maissinen vegevarras

Herkulliset vihannesvartaat tuovat väriä ja makua niin terassilla vietettyihin grilli-iltoihin kuin kotikeittiöön. Pujota vartaisiin maissia, sipulia, paprikaa tai muita grillattavia vihanneksia.
  • 15 Minutes

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 20 Minutes

    Valmisteluaika

  • 4 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 2 tuoretta maissintähkää neljään osaan leikattuna
  • 2 rkl (30 g) Hellmann's Vegan majoneesia
  • 1 rkl (15 ml) oliiviöljyä
  • 1/2 punasipulia kuutioiksi leikattuna
  • 1/2 kesäkurpitsaa viipaloituna
  • 1 punainen paprika kuutioiksi leikattuna
  • 1 keltainen paprika kuutioksi leikattuna
  • 5 jalapeño-chiliä
  • ripaus paprikajauhetta
  • ripaus mustapippuria
  • suolaa

Cooking Methods

  1. Esikuumenna grilli kuumaksi. Vuoraa paistopelti foliolla.

  2. Mausta vihannekset suolalla, pippurilla, paprikalla ja oliiviöljyllä.

  3. Pujota vihannekset vartaisiin ja pane vartaat paistopellille.

  4. Grillaa vartaita noin 15 minuuttia tai kunnes vihannekset ovat kypsiä. Käännä vartaat grillauksen puolivälissä.

  5. Tarjoile Hellmann's® Vegan -majoneesin kera.