Hellmann's kastike Suntomato & Bas 250 ml 

Sundried tomato & Basil -kastike on täydellinen lisä mille tahansa salaatille, voileivälle tai wrapille. Kokeile lisätä sitä vaikka herkulliseen pastasalaattiin tuomaan herkullisen täyteläistä makua. Olemme varmoja, että kastike maistuu myös koko perheelle! Se on erinomainen valinta myös silloin, kun etsit uudenlaista vaihtoehtoa perinteisille maustekastikkeille, kuten ketsupille. Kastike sopii myös vegaaneille.

Ukrainan poikkeuksellinen tilanne johtaa tiettyjen raaka-aineiden pulaan. Työskentelemme aktiivisesti vaihtoehtoisten toimittajien kanssa ja tutkimme kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja toimitusketjumme uudelleenreitittämiseksi nopeasti ja tuotteidemme häiriöiden minimoimiseksi. Tämä on ennennäkemätön tilanne, joka voi johtaa joidenkin tuotteiden ainesosien korvaamiseen.

Auringonkukkaöljyn puutteen aiheuttama tilanne on paikallisten elintarvikeviranomaisten tiedossa www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/uutiset-elintarvikealalta/ruokavirasto-myontaa-helpotuksia-elintarvikkeiden-pakkausmerkintoihin-ukrainan-sodan-aikana

Nähdäksesi, mitä öljyjä käytämme, napsauta tätä: www.unilever.com/alternative-oils 

Per Annos % **Per Annos
Kalorimäärä annosta kohden 36 kcal / 151 kJ 2%
Rasva 3.2 g 5%
Ttyydyttynyt rasva 0.2 g 1%
Soula 0.13 g 2%
Josta sokereita 0.8 g 1%
Proteiini 0.5 g 1%

Vesi, tomaatti 26 %, rypsiöljy, etikka, muunnettu tärkkelys, sokeri, mausteet (mm. paprikauute, valkosipuli, pippuri), suola, aromit, basilika 0,1%, sitruunamehutiiviste.