Hellmann's kastike Avocado & Lime 250 ml 

Avocado & Lime -kastikkeessa on herkullisen täyteläinen maku, joka sopii erinomaisesti lähes kaikkeen. Tässä maistuvassa kastikkeessa yhdistyvät täyteläisyys ja avokadon ja limetin raikkaus, ja sillä on helppo lisätä makua erilaisiin ruokiin. Kastike sopii erinomaisesti erilaisiin tacoihin, enchiladoihin, mutta myös salaatteihin ja kulhoruokiin.

Ukrainan poikkeuksellinen tilanne johtaa tiettyjen raaka-aineiden pulaan. Työskentelemme aktiivisesti vaihtoehtoisten toimittajien kanssa ja tutkimme kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja toimitusketjumme uudelleenreitittämiseksi nopeasti ja tuotteidemme häiriöiden minimoimiseksi. Tämä on ennennäkemätön tilanne, joka voi johtaa joidenkin tuotteiden ainesosien korvaamiseen.

Auringonkukkaöljyn puutteen aiheuttama tilanne on paikallisten elintarvikeviranomaisten tiedossa www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/uutiset-elintarvikealalta/ruokavirasto-myontaa-helpotuksia-elintarvikkeiden-pakkausmerkintoihin-ukrainan-sodan-aikana

Nähdäksesi, mitä öljyjä käytämme, napsauta tätä: www.unilever.com/alternative-oils 

Per Annos % **Per Annos
Kalorimäärä annosta kohden 36 kcal / 152 kJ 2%
Rasva 3.3 g 5%
Ttyydyttynyt rasva 0.3 g 2%
Soula 0.19 g 3%
Josta sokereita 0.7 g 1%
Proteiini 0.5 g 1%

Vesi, rypsiöljy, etikka, muunnettu tärkkelys, avokado 5,5 %, suola, aromit, valkosipulijauhe, sipulijauhe, hiivauute, jalapeno chilijauhe, sitruunamehutiiviste, safloritiiviste, ruohosipulijauhe, spirulinatiiviste.