Skip to:

Vegaaninen ja kermainen parsakaali-tomaatti-pasta
-
10 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
5 Minutes
Valmisteluaika
-
2 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 2 ruokalusikallista Hellmann's® Vegan Mayoa
- 150 grammaa pastaa
- 70 grammaa pilkottua ja keitettyä parsakaalia
- 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
- 1 dl puolitettuja kirsikkatomaatti
- Suolaa & pippuria maun mukaan
Cooking Methods
-
Keitä pasta kiehuvassa vedessä.
-
Valmistele vihannekset - leikkaa parsakaali kukinnoiksi ja keitä noin 3 minuuttia. Pilko kirsikkatomaatit puoliksi.
-
Lisää valkosipuli kuumalle pannulle öljyn kanssa. Lisää parsakaali ja tomaatit.
-
Kun pasta on kypsää, lisää pannulle pasta ja 1/3 kupillista keitettyä pastavettä.
-
Ota pannu pois lämmöltä ja lisää 2 lusikallista Hellmann's Vegan Mayoa ja sekoita tasaiseksi. Mausta suolalla & pippurilla maun mukaan.