Skip to:

Sinappisilli
Erittäin maukasta Hellmannin majoneesin kanssa!
-
15 Minutes
Keittoaika
-
Helppo
Vaikeus
-
15 Minutes
Valmisteluaika
-
6 People
Palvelee
Ingredients
ryhmittelemätön
- 1 ruokalusikka
- 1 ruokalusikka omenasiiderietikkaa
- 1 hienonnettua sipulia
- 1 pieni omena pieninä kuutioina
- 1 dl Hellmann's - majoneesia
- 2 ruokalusikka karkeaa Maille - sinappia
- 1 ruokalusikka ranskankermaa (18 %)
- 6 suurta marinoitua sillifileetä
- 1 rasia krassia
- 1 nippu tilliä
- suolaa ja pippuria
Cooking Methods
-
Sekoita sokeri, etikka, hienonnettu sipuli ja omenakuutiot keskenään.
-
Sekoita ranskankerma sileäksi ja tasaiseksi. Sekoita joukkoon. Näin kastikkeeseen ei tule valkoisia paakkuja.
-
Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Leikkaa sillifileet sopiviksi paloiksi ja kääntele kastikkeen joukkoon.
-
Asettele päälle runsaasti tuoretta tilliä ja krassia ja tarjoile hyvän ruisleivän kera.
-
Lisää Hellmann's-majoneesi ja sinappi ja sekoita tasaiseksi.