Sinappisilli

Sinappisilli

Erittäin maukasta Hellmannin majoneesin kanssa!
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    15 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 1 ruokalusikka
  • 1 ruokalusikka omenasiiderietikkaa
  • 1 hienonnettua sipulia
  • 1 pieni omena pieninä kuutioina
  • 1 dl Hellmann's - majoneesia
  • 2 ruokalusikka karkeaa Maille - sinappia
  • 1 ruokalusikka ranskankermaa (18 %)
  • 6 suurta marinoitua sillifileetä
  • 1 rasia krassia
  • 1 nippu tilliä
  • suolaa ja pippuria

VALMISTUS

  1. Sekoita sokeri, etikka, hienonnettu sipuli ja omenakuutiot keskenään.

  2. Sekoita ranskankerma sileäksi ja tasaiseksi. Sekoita joukkoon. Näin kastikkeeseen ei tule valkoisia paakkuja.

  3. Mausta suolalla ja pippurilla.

  4. Leikkaa sillifileet sopiviksi paloiksi ja kääntele kastikkeen joukkoon.

  5. Asettele päälle runsaasti tuoretta tilliä ja krassia ja tarjoile hyvän ruisleivän kera.

  6. Lisää Hellmann's-majoneesi ja sinappi ja sekoita tasaiseksi.