Paholaisen munat

Paholaisen munat

Haluatko tehdä pirun munastasi erityisen hyvän? Käytä hyvää majoneesiamme - Hellmann'sin kanssa ruoka maistuu paremmalta.
  • Valmistelu

    10 Minutes

  • Kokkausaika

    9 Minutes

AINESOSAT

ryhmittelemätön

  • 6 kananmunaa
  • 1 ruokalusikka vihreää currytahnaa
  • 1 dl Hellmann's - majoneesia
  • Mahd. Tabascoa tai Sriracha - kastiketta maun mukaan
  • suolaa ja pippuria
  • 1 tl chilihiutaleita
  • 1 ruokalusikka hienonnettua ruohosipulia

VALMISTUS

  1. Keitä kananmunia 9 minuuttia. Jäähdytä välittömästi jääkylmässä vedessä ja kuori.

  2. Halkaise ne kahtia ja poista keltuainen lusikalla.

  3. Soseuta munankeltuaiset currytahnan kanssa ja sekoita joukkoon Hellmann's-majoneesi. Mausta suolalla ja pippurilla.

  4. Jaa seos munanpuolikkaille. Jos sinulla on tähtityllalla varustettu pursotinpussi, voit käyttää sitä.

  5. Ripottele päälle chilihiutaleita ja hienonnettua ruohosipulia.