Norjalainen katkarapuvoileipä

Norjalainen katkarapuvoileipä

Haluatko tehdä katkarapuvoileipästäsi erityisen hyvän? Käytä hyvää majoneesiamme - Ruoka maistuu paremmalta Hellmann'sin kanssa.
  • 5 Minutes

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 5 Minutes

    Valmisteluaika

  • 1 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 1 viipale maalaistyylistä valkoista hapanleipää
  • 1 - 2 lehteä jääsalaattia
  • 1/2 avokado
  • 100 g käsinkuorittuja katkarapuja
  • Hellmann's - majoneesia
  • 1/2 sitruuna
  • rouhittua mustapippuria
  • Tuoreita tillinoksia

Cooking Methods

  1. Asettele salaatinlehdet leivän päälle.

  2. Ota avokadon hedelmäliha ruokalusikalla pois avokadon puolikkaasta, jotta avokadon muoto säilyy. Viipaloi ja asettele salaatin päälle.

  3. Viimeistele käsinkuorituilla katkaravuilla, rouhitulla pippurilla, Hellmann's-majoneesilla, sitruunalla ja tuoreilla tillinoksilla.