Grillattu karibialainen katkarapuvarras

Grillattu karibialainen katkarapuvarras

Houkuttelevana alkupalana tai pääruoan tähtenä tämä grillattu karibialainen katkarapuvarras on varmasti ikimuistoinen ruokalaji mille tahansa aterialle.
  • 5 Minutes

    Keittoaika

  • Helppo

    Vaikeus

  • 25 Minutes

    Valmisteluaika

  • 4 People

    Palvelee

Ingredients

ryhmittelemätön

  • 16 kuorittuja katkaravunpyrstöjä
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl jauhettua mustapippuria
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1 tl hienonnettua inkivääriä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 1 limetti, 1 tl limettimehua
  • 2 rkl silputtuja korianterinlehtiä
  • Hellmann's Creamy Sweet Chili -kastike
  • paahdettuja maapähkinöitä

Cooking Methods

  1. Pujota katkaravut vartaisiin.

  2. Valmista marinadi sekoittamalla tehosekoittimessa suola, pippuri, valkosipuli, fariinisokeri, chilijauhe, inkivääri, paprikajauhe, kasviöljy ja limettimehu tasaiseksi seokseksi.

  3. Marinoi katkarapuja mausteseoksessa noin 10 minuuttia.

  4. Grillaa vartaita hetken aikaa molemmilta puolilta ja lisää päälle korianteri.

  5. Tarjoile Hellmann’s Creamy Sweet Chili -kastikkeen ja paahdettujen maapähkinöiden kera.