Hellmann's kastike Tom & Bellpepp 250 ml

Hellmann's kastike Tom & Bellpepp 250 ml- 250 ml.

Spicy Tomato & Bell Pepper -kastike maistuu herkullisen täyteläiseltä ja sopii täydellisesti lähes kaikkeen. Tämä mainio dippikastike on maistuva ja monipuolinen lisä jääkaappiin. Miksi et puristaisi sitä hampurilaisellesi tuomaan täyteläisen maukasta makua? Voit käyttää kastiketta myös voileipien lisukkeena muiden suosikkitäytteidesi kanssa. Spicy Tomato & Red Pepper -kastike antaa ruokiisi taatusti lisämaustetta!

Ukrainan poikkeuksellinen tilanne johtaa tiettyjen raaka-aineiden pulaan. Työskentelemme aktiivisesti vaihtoehtoisten toimittajien kanssa ja tutkimme kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja toimitusketjumme uudelleenreitittämiseksi nopeasti ja tuotteidemme häiriöiden minimoimiseksi. Tämä on ennennäkemätön tilanne, joka voi johtaa joidenkin tuotteiden ainesosien korvaamiseen.

Auringonkukkaöljyn puutteen aiheuttama tilanne on paikallisten elintarvikeviranomaisten tiedossa www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/uutiset-elintarvikealalta/ruokavirasto-myontaa-helpotuksia-elintarvikkeiden-pakkausmerkintoihin-ukrainan-sodan-aikana

Nähdäksesi, mitä öljyjä käytämme, napsauta tätä: www.unilever.com/alternative-oils

 •   Per Annos % **Per Annos
  Kalorimäärä annosta kohden
  Rasva
  Ttyydyttynyt rasva
  Transrasvat
  Soula
  Hiilihydraatteja    
  Josta sokereita
  Proteiini
 •