Hellmann's kastike Parm & Garlic 250 ml

Hellmann's kastike Parm & Garlic 250 ml- 250 ml.

Parm & Garlic -kastike on täydellinen, täyteläinen lisä mille tahansa salaatille, voileivälle tai wrapille. Kastike sopii erinomaisesti erityisesti Caesar-salaattien ja kanaruokien kanssa. Parmesanjuuston ja valkosipulin koukuttava makuydistelmä tekee tästä herkullisesta kastikkeesta erittäin monipuolisen, kokeile sitä ennakkoluulottomasti tuomaan lisää makua erilaisiin ruokiin! Kastike sopii myös vegaaneille.

Ukrainan poikkeuksellinen tilanne johtaa tiettyjen raaka-aineiden pulaan. Työskentelemme aktiivisesti vaihtoehtoisten toimittajien kanssa ja tutkimme kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja toimitusketjumme uudelleenreitittämiseksi nopeasti ja tuotteidemme häiriöiden minimoimiseksi. Tämä on ennennäkemätön tilanne, joka voi johtaa joidenkin tuotteiden ainesosien korvaamiseen.

Auringonkukkaöljyn puutteen aiheuttama tilanne on paikallisten elintarvikeviranomaisten tiedossa www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/uutiset-elintarvikealalta/ruokavirasto-myontaa-helpotuksia-elintarvikkeiden-pakkausmerkintoihin-ukrainan-sodan-aikana

Nähdäksesi, mitä öljyjä käytämme, napsauta tätä: www.unilever.com/alternative-oils

 •   Per Annos % **Per Annos
  Kalorimäärä annosta kohden
  Rasva
  Ttyydyttynyt rasva
  Transrasvat
  Soula
  Hiilihydraatteja    
  Josta sokereita
  Proteiini
 •