Vegaaninen perunasalaatti | Hellmann's

Vegaaninen perunasalaatti

Kermainen perunasalaatti, johon keitetyt perunat sopivat täydellisesti. Lisäsimme reseptiin vihreää omenaa, suolakurkkua ja nokareen sinappia, mikä tekee mausta raikkaamman. Vinkki! Saat salaattiin ihanaa rapeutta, kun lisäät sen päälle retiisejä ja tuoreita mausteita.

Přípravka

40 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 1 kilogramma uusia perunoita
  • 1 dl Hellmann's vegaanista majoneesia
  • 1 dl paksua kasvipohjaista gurtia esimerkiksi Planti Greek Style
  • 1 rkl karkeaa sinappia
  • 1 pieni omena
  • 2 - 3 salaattisipulia
  • 1 dl voileipäkurkkua
  • 1/2 dl hienonnettuja yrttejä kuten persiljaa ruohosipulia
  • 1 tls suolaa
  • 1 maustemitta vastajauhettua mustapippuria
  • Koristeluun: yrttejä retiisejä

Postup přípravy

  1. Kuori perunat ja keitä ne pehmeiksi. Anna niiden jäähtyä hieman, ja leikkaa ne sitten pieniksi paloiksi.

  2. Sekoita majoneesi, gurt ja sinappi. Poista siemenkota ja hienonna omena. Kuori ja pilko salaattisipuli. Pilko voileipäkurkku. Sekoita omena, salaattisipuli, voileipäkurkku ja yrtit majoneesisekoitukseen. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Kääntele perunoita. Pane perunasalaatti kulhoon. Koristele yrteillä ja retiiseillä.