Vegaaninen meksikolainen tofutaco | Hellmann's

Vegaaninen meksikolainen tofutaco

Tekeekö mielesi meksikolaista ruokaa, mutta haluaisit sen olevan jotain kevyttä ja kasvipohjaista? Nämä helposti koottavat herkut ovat täynnä makua: avokadoa, limettiä ja pikkelöityä sipulia.

Valmistelu

30 min

Kokkausaika

15 min

AINESOSAT

  • 6 maissi - tai vehnätortillaa
  • 1 Silken tofu - pakkaus
  • Meksikolaistaa maustetta tai tacomaustetta
  • 2 rkl (20 ml) kasviöljyä
  • 3 rkl (45 g) Hellmann's vegan majoneesia
  • 1/2 sipulia

Pikkelöityihin punasipuleihin

  • 1 punasipuli
  • 1 dl etikkaa
  • ripaus suolaa
  • ripaus sokeria

Koristeluun

  • 1 pieni pala kurpitsaa kuutioina (tai bataattia) (100 g)
  • 1/2 avokadoa viipaloituna
  • 2 korianterin vartta
  • 1 tölkki mustia papuja
  • 1 limetti

VALMISTUS

  • Kääri tofu talouspaperiin ja poista ylimääräinen vesi varovasti painelemalla. Anna valua lautasella 10 minuuttia.

  • Lisää kasviöljyä suurelle pannulle ja kuullota sipulia keskilämmöllä 2–3 minuutin ajan.

  • Poista tofu kääreestä ja ja murskaa se pannulla puulusikalla tai -haarukalla. Kypsennä 6 minuuttia.

  • Lisää meksikolainen mauste ja sekoita se hyvin tofun joukkoon. Lisää Hellmann'sin vegaaninen majoneesi ja sekoita tasaiseksi.

  • Aloita sipulien pikkelöinti viipaloimalla ne renkaiksi. Pane ne kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, suola ja sokeri. Anna seistä 10 minuuttia.

  • Paahda kurpitsa 220-asteisessa uunissa. Vuoraa suuri uunipelti leivinpaperilla ja pane kurpitsakuutiot sen päälle. Pirskottele kuutioiden päälle öljyä, suolaa ja pippuria. Paahda 15 minuuttia.

  • Aloita tacojen täyttäminen levittämällä tortilloille Hellmann's® Vegan -majoneesia. Lisää tofu, paahdettu kurpitsa, avokadoviipaleet, mustapavut, korianterinlehdet ja tarjoile pikkelöityjen sipulien kera. Purista päälle muutama tippa limettiä ja nauti!