
AINESOSAT
- 6 maissi - tai vehnätortillaa
- 1 Silken tofu - pakkaus
- Meksikolaistaa maustetta tai tacomaustetta
- 2 rkl (20 ml) kasviöljyä
- 3 rkl (45 g) Hellmann's vegan majoneesia
- 1/2 sipulia
Pikkelöityihin punasipuleihin
- 1 punasipuli
- 1 dl etikkaa
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
Koristeluun
- 1 pieni pala kurpitsaa kuutioina (tai bataattia) (100 g)
- 1/2 avokadoa viipaloituna
- 2 korianterin vartta
- 1 tölkki mustia papuja
- 1 limetti
VALMISTUS
-
Kääri tofu talouspaperiin ja poista ylimääräinen vesi varovasti painelemalla. Anna valua lautasella 10 minuuttia.
-
Lisää kasviöljyä suurelle pannulle ja kuullota sipulia keskilämmöllä 2–3 minuutin ajan.
-
Poista tofu kääreestä ja ja murskaa se pannulla puulusikalla tai -haarukalla. Kypsennä 6 minuuttia.
-
Lisää meksikolainen mauste ja sekoita se hyvin tofun joukkoon. Lisää Hellmann'sin vegaaninen majoneesi ja sekoita tasaiseksi.
-
Aloita sipulien pikkelöinti viipaloimalla ne renkaiksi. Pane ne kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, suola ja sokeri. Anna seistä 10 minuuttia.
-
Paahda kurpitsa 220-asteisessa uunissa. Vuoraa suuri uunipelti leivinpaperilla ja pane kurpitsakuutiot sen päälle. Pirskottele kuutioiden päälle öljyä, suolaa ja pippuria. Paahda 15 minuuttia.
-
Aloita tacojen täyttäminen levittämällä tortilloille Hellmann's® Vegan -majoneesia. Lisää tofu, paahdettu kurpitsa, avokadoviipaleet, mustapavut, korianterinlehdet ja tarjoile pikkelöityjen sipulien kera. Purista päälle muutama tippa limettiä ja nauti!