Silliä aasialaisella vivahteella | Hellmann's

Silliä aasialaisella vivahteella

Noutopöydän klassikko on silli. Kiehtovat eksoottiset maut, kuten thaibasilika ja sitruunaruoho, tekevät sillistä jotain aivan erityistä.

Přípravka

10 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • Kahdeksalle henkilölle noutopöytään:
  • 2 pakkausta 5 minuutin sillifileitä (à 420 g)
  • 2 dl Hellmann's majoneesia
  • 1 1/2 ruukkua thaibasilikaa
  • 2 sitruunaruohoa
  • 2 maustemittaa chilihiutaleita
  • Koristeluun: Thaibasilikaa

Postup přípravy

  1. Valuta silli ja leikkaa se paloiksi. Sekoita majoneesi ja thaibasilika sauvasekoittimella.

  2. Leikkaa noin 4 sentin pala molempien sitruunaruohojen tyvestä. Murskaa juuripalat veitsen kahvan takareunalla ja pilko ne hienoksi. Sekoita majoneesiin silli ja sitruunaruoho ja mausta chilihiutaleilla.

  3. Anna sillin vetäytyä jääkaapissa noin 3 tuntia ennen tarjoilua, jotta se ehtii imeä maut itseensä.