Savustettu lohi ja tartarkastike

Savulohen kanssa sopii raikas tartar-kastike, jolle makua tuo Hellmann's Real majoneesi sekä dijon sinappi.

Přípravka

10 min

Čas na vaření

1 h

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

ryhmittelemätön

  • 800 g tuoretta lohta
  • 1 dl karkeaa merisuolaa

Kastike

  • 2 suolakurkkua
  • 1 dl kaprista
  • 0,5 dl persiljaa
  • 3 oksaa rakuunaa
  • 3 dl Hellmann's real -majoneesia
  • 2 teelusikka Maille Dijonsinappia

Postup přípravy

ryhmittelemätön

  1. Lohen valmistus: Ripottele suola lohifileen päälle ja anna maustua 2 tuntia.

  2. Pyyhi suola pois ja savusta savustuspöntössä 35 minuuttia.

  3. Kastikkeen valmistus: Hienonna persilja, rakuuna, suolakurkku ja kaprikset. Sekoita joukkoon majoneesi ja sinappi.

  4. Mausta suolalla.