Pekoneesi | Hellmann's

Pekoneesi

Kokeile pekonia, kun seuraavan kerran valmistat hampurilaisia. Pekoni on nopea ja helppo valmistaa, mutta ennen kaikkea se maistuu herkulliselta. Se sopii hyvin myös muiden liharuokien kanssa.

Přípravka

15 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 2 dl Hellmann's majoneesia
  • 1 pkt pekonia (140 g)
  • 2 rkl hienoksi pilkottua ruohosipulia
  • 1 maustemitta vastajauhettua mustapippuria

Postup přípravy

  1. Leikkaa pekoni hyvin pieniksi paloiksi. Paista rapeiksi paistinpannulla. Valuta pekoninpalat talouspaperin päällä. Anna jäähtyä.

  2. Sekoita majoneesi, pekoni, ruohosipuli ja pippuri. Tarjoile grillatun pihvin ja hampurilaisten kanssa.