
AINESOSAT
- 6 kananmunaa
- 1 ruokalusikka vihreää currytahnaa
- 1 dl Hellmann's - majoneesia
- Mahd. Tabascoa tai Sriracha - kastiketta maun mukaan
- suolaa ja pippuria
- 1 tl chilihiutaleita
- 1 ruokalusikka hienonnettua ruohosipulia
VALMISTUS
-
Keitä kananmunia 9 minuuttia. Jäähdytä välittömästi jääkylmässä vedessä ja kuori.
-
Halkaise ne kahtia ja poista keltuainen lusikalla.
-
Soseuta munankeltuaiset currytahnan kanssa ja sekoita joukkoon Hellmann's-majoneesi. Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Jaa seos munanpuolikkaille. Jos sinulla on tähtityllalla varustettu pursotinpussi, voit käyttää sitä.
-
Ripottele päälle chilihiutaleita ja hienonnettua ruohosipulia.