
AINESOSAT
- 4 keskikokoista kananmunaa
- 2 ruokalusikka ranskankermaa (18 %)
- 2 ruokalusikka Hellmann's - majoneesia
- 2 ruokalusikka kapriksia
- 6 - 7 suolakurkkua
- 1/2 punasipuli
- 1 tl curryjauhetta
- (Chilihiutaleita)
- suolaa ja pippuria
- 1 nippu ruohosipulia
VALMISTUS
-
Keitä kananmunia 7 minuuttia ja jäähdytä ne heti jääkylmässä vedessä.
-
Sekoita hapankerma sileäksi ja tasaiseksi. Sekoita sen jälkeen joukkoon Hellmann's-majoneesi.
-
Hienonna kaprikset karkeasti ja lisää ne kastikkeeseen.
-
Hienonna suolakurkut ja punasipuli ja kääntele ne joukkoon. Mausta currylla, suolalla, pippurilla ja chilihiutaleilla.
-
Kuori munat ja leikkaa ne kuutioiksi. Voit käyttää munaleikkuria ja pilkkoa sillä kananmunat kahteen suuntaan.
-
Kääntele hienonnettu muna ja hienonnettu ruohosipuli (säästä hieman koristeeksi) kastikkeeseen ja laita munasalaatti jääkaappiin odottamaan käyttöä.
-
Tarjoile hyvän ruisleivän kanssa tai täyteläisenä currysalaattina hyvän sillin kera.