Maukas hampurilainen italialaisittain maustetulla majoneesilla | Hellmann's

Maukas hampurilainen italialaisittain maustetulla majoneesilla

Nämä italialaistyyliset burgerit valmistuvat nopeasti. Italian makuja tuo Hellmann's Light majoneesin sekaan hienonnetut oliivit sekä basilika.

Přípravka

20 min

Čas na vaření

10 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 500 grammaa naudan paistijauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 pieni punasipuli
  • 2 ruokalusikka hienonnettua persiljaa
  • 1 ruokalusikka hienonnettua timjamia
  • 1 ruokalusikka hienonnettua rosmariinia
  • pippuria maustamiseen
  • 4 Ciabatta-sämpylää
  • 70 grammaa rucolaa

ITALIALAINEN MAJONEESI

  • 4 ruokalusikka Hellmann's Light majoneesia
  • 2 ruokalusikka tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 10 mustaa oliivia

Postup přípravy

  1. Sekoita keskenään isossa kulhossa jauheliha, kananmuna sekä hienonnetut yrtit.

  2. Mausta jauhelihamassa tarvittaessa pippurilla.

  3. Muotoile massasta 4 pihviä ja paista pihvit kuumalla pannulla 3-4 minuuttia per puoli.

  4. Sekoita keskenään majoneesi ja hienonnetut oliivit ja basilika. Mausta pippurilla.

  5. Tarjoile hampurilaiset paahdetun ciabattan ja rucolan kera.