Lohilastut lime-majoneesitäytteellä | Hellmann's

Lohilastut lime-majoneesitäytteellä

Kesäjuhlien upeimmat alkupalat: lohilastut lime-majoneesitäytteellä.

Přípravka

30 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 150 grammaa lämminsavulohta
  • 1/2 desilitraa ranskankermaa
  • 1/2 Hellmann's Real -majoneesia
  • 1/2 lime (mehu & kuori)
  • 1/2 punasipulia
  • 3 ruokalusikka tilliä
  • 1 ruokalusikka siian mätiä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • lastuja
  • syötäviä orvokinkukkia

Postup přípravy

  1. Silppua tilli ja palottele lämminsavulohi kulhoon.

  2. Sekoita limen mehu, limetinkuoriraaste sekä ranskankerma ja Hellmann´s Real -majoneesi.

  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  4. Lisää varovasti majoneesiseos lohen sekaan muutamalla käännöksellä.

  5. Asettele lohilastut esille vasta hetkä ennen tarjoilua ja laita lastun päälle noin 1 rkl lohi-majoneesiseosta.

  6. Koristele lastut silmusalaatilla, siian mädillä ja syötävillä orvokinkukkasilla.