Lämmin kinkku-cheddarjuustovoileipä dijoninmajoneesin kera | Hellmann's

Lämmin kinkku-cheddarjuustovoileipä dijoninmajoneesin kera

Lämpimät voileivät on helppo valmistaa. Voit käyttää kaikkea mitä jääkaapista löytyy ja vaihdella täytteitä perheesi mieltymysten mukaan.

Přípravka

15 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 8 viipaletta hapanjuurileipää
  • 2 rkl voita (paistamiseen) + 2 rkl voita (leivälle levitettäväksi)
  • 4 paksua joulukinkkusiivua
  • 16 paksua cheddarjuustosiivua
  • 1 dl Hellmann's majoneesia
  • 1 rkl dijoninsinappia
  • 2 rkl ruohosipulia (sekoitetaan sinapin kanssa) + 2 rkl hienonnettua ruohosipulia (koristeluun)

Postup přípravy

  1. Levitä leivälle 2 rkl voita. Jaa kinkku ja juusto neljälle leipäviipaleelle. Pane loput leipäviipaleet täytettyjen leipien päälle ja purista puoliskot tiiviisti yhteen. Lisää pannulle 2 rkl voita ja paista leivät rapeiksi molemmilta puolilta.

  2. Sekoita majoneesi, sinappi ja 2 rkl ruohosipulia. Tarjoile majoneesi voileipien kanssa ja koristele 2 ruokalusikallisella ruohosipulia.