
AINESOSAT
- 1 kg keitettyjä ja kuorittuja parsaperunoita
- 1 ruokalusikka limettimehua
- 1 ruokalusikka sokeria
- 1 sipuli hienonnettuna
- 6 maustekurkkua pieninä kuutioina
- 1 dl Hellmann's - majoneesia
- 2 tl Maille - Dijonsinappia
- 1 dl täysmaitoa tai ranskankermaa (18 %)
- suolaa ja pippuria
- 1 nippu kevätsipulia
- 150 g vihreää parsaa
VALMISTUS
-
Leikkaa perunat viipaleiksi tai kuutioiksi.
-
Sekoita limettimehu ja sokeri keskenään. Lisää hienonnettu sipuli ja maustekurkut.
-
Sekoita joukkoon Hellmann's-majoneesi ja Maille-dijon-sinappi ja lisää täysmaito.
-
Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Kääntele perunat ja hienonnettu kevätsipuli joukkoon.
-
Keitä parsaa 1⁄2 minuuttia ja kaada se heti jääkylmään veteen, jotta se säilyttää upean vihreän värinsä. Leikkaa parsa pieniksi paloiksi ja kääntele perunasalaatin joukkoon.