Kasvisdippiä ja savustettua roseepippurimajoneesia | Hellmann's

Kasvisdippiä ja savustettua roseepippurimajoneesia

Erittäin helppo ja maistuva dippi, joka saa pippurisen ja hieman kukkaisen makunsa roseepippurista. Paprikajauhe taas antaa hienon savuaromin. Sopii erinomaisesti vihannesten dippaamiseen, mutta on mainio lisä myös paahdetuille juureksille ja vihanneksille.

Přípravka

15 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 2 dl Hellmann's Vegan majoneesi
  • 2 tls hienonnettua roseepippuria
  • 4 maustemittaa savupaprikajauhetta
  • 1 maustemitta suolaa
  • Raaka-aineet: 1/2 kukkakaalia
  • 1 kurkku
  • 2 porkkanaa
  • 1 punainen paprika

Postup přípravy

  1. Sekoita majoneesi, roseepippuri, paprikajauhe ja suola.

  2. Irrota kukkakaalin kukinnot. Leikkaa kurkku tikuiksi. Kuori porkkanat ja leikkaa tikuiksi. Poista paprikasta siemenet ja suikaloi se.

  3. Dippaa vihannekset majoneesiin ja nauti.