
AINESOSAT
- 1 nippu vihreää tuoretta parsaa
- 1 nippu uusia porkkanoita
- 1 pakkaus bimiä (varsiparsakaalia)
- 2 dl Hellmann's - majoneesia
- 1 ruokalusikka rakuunaetikkaa
- 1 tl Maille - Dijonsinappia
- 1 nippu tuoretta rakuunaa
- suolaa ja pippuria
- 100 g fetajuustoa
VALMISTUS
-
Napsauta parsan tyvi pois ja kuori porkkanat.
-
Halkaise porkkanat pituussuunnassa kahtia tai neljään osaan.
-
Keitä porkkanoita, parsoja ja bimejä 1⁄2 minuuttia runsaasti suolatussa vedessä.
-
Laita keitetyt vihannekset heti jääveteen ja anna jäähtyä.
-
Taputtele kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä ja jaa lautaselle.
-
Sekoita Hellmann's-majoneesi, rakuunaetikka, dijon-sinappi ja hienonnettu rakuuna keskenään.
-
Jaa kastike vihannesten päälle ja lisää päälle fetamuruja ja tuoreita rakuunanlehtiä.