Karkea kevätsalaatti rakuunakastikkeella | Hellmann's

Karkea kevätsalaatti rakuunakastikkeella

Todella hyvä kevätsalaatti Hellmannin majoneesilla

Valmistelu

10 min

Kokkausaika

5 min

AINESOSAT

  • 1 nippu vihreää tuoretta parsaa
  • 1 nippu uusia porkkanoita
  • 1 pakkaus bimiä (varsiparsakaalia)
  • 2 dl Hellmann's - majoneesia
  • 1 ruokalusikka rakuunaetikkaa
  • 1 tl Maille - Dijonsinappia
  • 1 nippu tuoretta rakuunaa
  • suolaa ja pippuria
  • 100 g fetajuustoa

VALMISTUS

  • Napsauta parsan tyvi pois ja kuori porkkanat.

  • Halkaise porkkanat pituussuunnassa kahtia tai neljään osaan.

  • Keitä porkkanoita, parsoja ja bimejä 1⁄2 minuuttia runsaasti suolatussa vedessä.

  • Laita keitetyt vihannekset heti jääveteen ja anna jäähtyä.

  • Taputtele kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä ja jaa lautaselle.

  • Sekoita Hellmann's-majoneesi, rakuunaetikka, dijon-sinappi ja hienonnettu rakuuna keskenään.

  • Jaa kastike vihannesten päälle ja lisää päälle fetamuruja ja tuoreita rakuunanlehtiä.