Kaaliröstit inkiväärimajoneesin kera | Hellmann's

Kaaliröstit inkiväärimajoneesin kera

Herkullinen resepti: pannulla rapeiksi paistettuja röstejä punakaalista, sipulista ja perunasta. Voit myös valmistaa röstit kauden juureksista ja vihanneksista tai vaikkapa jääkaapista löytyvistä ruoantähteistä. Raikas ja hieman tulinen inkiväärimajoneesi nostaa röstisi arjen yläpuolelle.

Přípravka

30 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 150 g perunoita
  • 150 g punakaalia
  • 1 pieni punasipuli
  • 2 rkl rapsiöljyä
  • 1 tls limettimehua
  • 1 tls suolaa
  • 1 maustemitta chilihiutaleita
  • 2 munaa
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • Inkiväärimajoneesi: 1 1/2 dl Hellmann’s majoneesia
  • 2 1/2 tls tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 2 maustemittaa suolaa
  • Koristeluun: korianteria
  • Raaka-aineet: salaatti

Postup přípravy

  1. Inkiväärimajoneesi: Sekoita majoneesi, inkivääri ja suola.

  2. Kuori ja raasta perunat karkeaksi raasteeksi. Suikaloi ja hienonna kaali. Kuori ja hienonna sipuli. Säästä puolet sipulista koristeluun.

  3. Paista perunat, kaali ja sipuli öljyssä paistinpannulla. Kaada päälle limettimehu, jotta kaali ja sipuli säilyttävät kauniin värinsä. Paista 5 minuuttia. Mausta suolalla ja chilihiutaleilla.

  4. Vatkaa kananmunat. Sekoita joukkoon paistettu peruna- ja kaaliraaste.

  5. Paista taikinasta paistinpannulla pieniä röstejä. Anna paistua voissa noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

  6. Tarjoa kaaliröstit lämpiminä ja rapeina inkiväärimajoneesin kanssa. Koristele punasipulilla ja korianterilla. Sopii hyvin rapean salaatin kanssa.