
Ingredience
- 1 keltasipuli neljänneksiin leikattuna
- 250 grammaa pekonia suikaloituna
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 Fond du Chef beef -annosfondi
- 1 1/2 ruokalusikka savupaprikajauhetta
- 1 kilogramma naudan jauhelihaa
LISUKKEET
- 2 punasipulia siivutettuina
- 2 tomaattia siivutettuina
- 2 suolakurkkua siivutettuina
- 1 paketti amerikkalaista cheddar-juustoa
- salaatinlehtiä
- Hellmann's American Yellow Mustard -sinappia
- Hellmann's Real -majoneesia
Postup přípravy
-
Laita kaikki ainesosat jauhelihaa lukuun ottamatta monitoimikoneeseen ja sekoita, kunnes massa koostuu pienistä paloista.
-
Sekoita pekonimassa jauhelihaan kulhossa ja muotoile hampurilaispihveiksi. (Älä sekoita jauhelihaa monitoimikoneessa.)
-
Paista pihvit haluamaasi kypsyysasteeseen.
-
Kokoa ja täytä hampurilainen tomaattisiivuilla, sipulirenkailla, kurkkuviipaleilla, cheddarilla, majoneesilla ja sinapilla.
-
Tarjoa ranskalaisten kera.