Grillattu karibialainen katkarapuvarras | Hellmann's

Grillattu karibialainen katkarapuvarras

Houkuttelevana alkupalana tai pääruoan tähtenä tämä grillattu karibialainen katkarapuvarras on varmasti ikimuistoinen ruokalaji mille tahansa aterialle.

Valmistelu

25 min

Kokkausaika

5 min

AINESOSAT

  • 16 kuorittuja katkaravunpyrstöjä
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl jauhettua mustapippuria
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 tl chilijauhetta
  • 1 tl hienonnettua inkivääriä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 1 limetti, 1 tl limettimehua
  • 2 rkl silputtuja korianterinlehtiä
  • Hellmann's Creamy Sweet Chili -kastike
  • paahdettuja maapähkinöitä

VALMISTUS

  • Pujota katkaravut vartaisiin.

  • Valmista marinadi sekoittamalla tehosekoittimessa suola, pippuri, valkosipuli, fariinisokeri, chilijauhe, inkivääri, paprikajauhe, kasviöljy ja limettimehu tasaiseksi seokseksi.

  • Marinoi katkarapuja mausteseoksessa noin 10 minuuttia.

  • Grillaa vartaita hetken aikaa molemmilta puolilta ja lisää päälle korianteri.

  • Tarjoile Hellmann’s Creamy Sweet Chili -kastikkeen ja paahdettujen maapähkinöiden kera.