Chimichurri hot dog majoneesilla ja sinapilla | Hellmann's

Chimichurri hot dog majoneesilla ja sinapilla

Tämä makunystyröitä hivelevä hot dog tarjoillaan Hellmann's Real majoneesin ja American Yellow Mustard sinapin kera.

Přípravka

20 min

Čas na vaření

10 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

CHIMICHURRI

  • 1 ruokalusikka sinapinsiemeniä
  • 1/2 ruokalusikka kuivattua punapippuria
  • 6 ruokalusikka oreganoa
  • 1 ruokalusikka jauhettua kuminaa
  • 3 ruokalusikka tuoretta timjamia
  • 1/2 teelusikka laakerinlehtijauhetta
  • 1 desilitra kuumaa vettä
  • 1 desilitra valkoviinietikkaa
  • 1 desilitra rypsiöljyä
  • 1 paketti lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 4 valkosipulinkynttä
  • mustapippuria mausteeksi
  • suolaa mausteeksi

HOTDOGIT

  • 6 hotdog-sämpylää lämmitettynä ja keskeltä halkaistuna
  • 6 grillattua mausteista nakkia
  • 200 punasipulia suikaloituna
  • 200 grammaa Hellmann's Real majoneesia
  • Hellmann's American Yellow Mustard

Postup přípravy

  1. Valmista ensin chimichurri pilkkomalla ja yhdistämällä kaikki ainekset ja jätä kastike maustumaan hetkeksi.

  2. Grillaa makkaroita 8-10 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat täysin kypsiä.

  3. Levitä runsaasti Hellmann’s majoneesia lämpimien hotdog-sämpylöiden väliin ja ripottele päälle punasipulia. Kokoa hotdog valmiiksi lisäämällä väliin grillattu makkara ja viimeistele annos chimichurrilla. Tarjoile heti Hellmann’s Real -majoneesin ja Hellmann`s American Yellow mustardin kera.