Blinit lohen, savujuuston ja mädin kanssa | Hellmann's

Blinit lohen, savujuuston ja mädin kanssa

Todella hyvät blinit lohen, savustetun tuorejuuston ja mätin kera.

Valmistelu

15 min

Kokkausaika

15 min

AINESOSAT

  • 100 g savujuustoa ilman kuminaa
  • 3 ruokalusikka Hellmann's - majoneesia
  • suolaa ja pippuria myllystä
  • 1/2 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 6 retiisiä
  • 2 ruokalusikka hienonnettua tilliä
  • 12 valmista bliniä
  • 12 siivua savulohta
  • 50 g taimenen tai rasvakalan mätiä
  • Tuoretta kirveliä

VALMISTUS

  1. Sekoita savujuusto pehmeäksi ja sileäksi. Sekoita joukkoon Hellmann's-majoneesi ja mausta suolalla ja pippurilla, raastetulla sitruunankuorella ja mehulla.

  2. Leikkaa retiisit pieniksi kuutioiksi ja sekoita ne savujuustokreemiin hienonnetun tillin kanssa.

  3. Lisää hieman savujuustokreemiä valmiiden blinien päälle ja lisää lohi päälle.

  4. Viimeistele savujuustokreemillä, tuoreilla kirvelinlehdillä, pippurilla ja raastetulla sitruunankuorella.