Blinit lohen, savujuuston ja mädin kanssa | Hellmann's

Blinit lohen, savujuuston ja mädin kanssa

Todella hyvät blinit lohen, savustetun tuorejuuston ja mätin kera.

Valmistelu

15 min

Kokkausaika

15 min

AINESOSAT

  • 100 g savujuustoa ilman kuminaa
  • 3 ruokalusikka Hellmann's - majoneesia
  • suolaa ja pippuria myllystä
  • 1/2 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 6 retiisiä
  • 2 ruokalusikka hienonnettua tilliä
  • 12 valmista bliniä
  • 12 siivua savulohta
  • 50 g taimenen tai rasvakalan mätiä
  • Tuoretta kirveliä

VALMISTUS

  • Sekoita savujuusto pehmeäksi ja sileäksi. Sekoita joukkoon Hellmann's-majoneesi ja mausta suolalla ja pippurilla, raastetulla sitruunankuorella ja mehulla.

  • Leikkaa retiisit pieniksi kuutioiksi ja sekoita ne savujuustokreemiin hienonnetun tillin kanssa.

  • Lisää hieman savujuustokreemiä valmiiden blinien päälle ja lisää lohi päälle.

  • Viimeistele savujuustokreemillä, tuoreilla kirvelinlehdillä, pippurilla ja raastetulla sitruunankuorella.