
AINESOSAT
- 100 g savujuustoa ilman kuminaa
- 3 ruokalusikka Hellmann's - majoneesia
- suolaa ja pippuria myllystä
- 1/2 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
- 6 retiisiä
- 2 ruokalusikka hienonnettua tilliä
- 12 valmista bliniä
- 12 siivua savulohta
- 50 g taimenen tai rasvakalan mätiä
- Tuoretta kirveliä
VALMISTUS
-
Sekoita savujuusto pehmeäksi ja sileäksi. Sekoita joukkoon Hellmann's-majoneesi ja mausta suolalla ja pippurilla, raastetulla sitruunankuorella ja mehulla.
-
Leikkaa retiisit pieniksi kuutioiksi ja sekoita ne savujuustokreemiin hienonnetun tillin kanssa.
-
Lisää hieman savujuustokreemiä valmiiden blinien päälle ja lisää lohi päälle.
-
Viimeistele savujuustokreemillä, tuoreilla kirvelinlehdillä, pippurilla ja raastetulla sitruunankuorella.