Blinit kinkkutäytteellä | Hellmann's

Blinit kinkkutäytteellä

Blinien kinkkutäytteen piste i:n päälle on pari lusikallista tuhtia Hellmann's Real majoneesia.

Přípravka

3 h 30 min

Čas na vaření

30 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

TAIKINA

  • 1,5 desilitraa maitoa
  • 1 desilitra Flora Ruoka Pehmeä Curry
  • 10 grammaa hiivaa
  • 1 desilitra piimää
  • 1,5 desilitraa tattarijauhoja
  • 1 teelusikka suolaa
  • 1 munankeltuainen
  • 2 ruokalusikka Flora Culinesse juoksevaa
  • 1 munanvalkuainen

KINKKUTÄYTE

  • 200 grammaa Crème Bonjour maustamaton tuorejuustoa
  • ruokalusikka Hellmann's Real majoneesia
  • 1 ruokalusikka Crème Bonjour Cuisine Pippurisekoitusta
  • 200 grammaa kinkkurouhetta
  • 1 punainen paprika
  • 1 sipuli silputtuna
  • 1 desilitra silputtua persiljaa

Postup přípravy

  1. Liota hiiva kädenlämpöiseen maito-Flora Ruoka -seokseen.

  2. Lisää piimä ja jauhot.

  3. Anna taikinan seistä peitettynä huoneenlämmössä 3 tuntia.

  4. Sekoita kohonneeseen taikinaan suola, keltuainen, rasva ja kovaksi vaahdotettu valkuainen.

  5. Paista taikinasta paksuja lettuja blini- tai lettupannulla Flora juoksevan kanssa.

  6. Valmista seuraavaksi täyte.

  7. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi.

  8. Kaada kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.