Bataattiranskalaiset | Hellmann's
Bataattiranskalaiset | Hellmann's

Bataattiranskalaiset

Kotitekoiset paprikalla ja rosmariinilla maustetut bataattiranskalaiset sopivat täydellisesti lähes jokaisen aterian lisukkeeksi.

Přípravka

15 min

Čas na vaření

25 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 2 bataattia
  • ripaus suolaa
  • ripaus pippuria
  • ripaus paprikajauhetta
  • 1 rosmariinin oksa pilkottuna
  • 2 tls maissitärkkelystä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl (50 g) Hellmann's Vegan majoneesia

Postup přípravy

  1. Lämmitä uuni 220 asteeseen. Vuoraa suuri uunipelti (tai kaksi keskikokoista uunipeltiä*) leivinpaperilla.

  2. Leikkaa bataatit tasakokoisiksi tikuiksi, joiden leveys on noin 0,5 cm. Sekoita ranskalaisten joukkoon maissitärkkelys ja mausteseos.

  3. Siirrä ranskalaiset kuivaan kulhoon tai suljettavaan pussiin, lisää Hellmann's® Vegan -majoneesi ja sekoita, kunnes majoneesi on levittynyt tasaisesti bataattien ympärille.

  4. Siirrä bataatit leivinpaperin päälle uunipellille ja lisää 3 valkosipulinkynttä makua antamaan.

  5. Paista noin 20 minuuttia, kunnes ranskalaiset ovat paistuneet rapeiksi. Muista käännellä ranskalaisia paistamisen puolivälissä, jotta ne paistuvat tasaisesti.

  6. Ota ranskalaiset uunista ja anna niiden vetäytyä 3–5 minuuttia. Nauti!