AVOKADO-, TOMAATTI- & VESIKRASSIVOILEIPÄ | Hellmann's

AVOKADO-, TOMAATTI- & VESIKRASSIVOILEIPÄ

Oletko kyllästynyt samoihin vanhoihin voileipiin? Kokeile tätä helppoa ja herkullista voileipäreseptiä, jossa on käytetty vain kourallinen aineksia sekä kermaista Real-majoneesia! Nam!

Přípravka

10 min

Sdílet

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingredience

  • 4 viipaletta tummaa tai vaaleaa hapanjuurileipää
  • 4 rkl Hellmann's majoneesia
  • 2,4 dl vesikrassia tai minirucolaa
  • 2 pientä tomaattia 8 paksuksi siivuksi leikattuna
  • 1 limen mehu (valinnainen)
  • 1 kypsä avokado paksuina siivuina

Postup přípravy

  1. LEVITÄ leipäviipaleiden toiselle puolelle Hellmann's® Real -majoneesia.

  2. LISÄÄ kahdelle leivälle viipaloitua tomaattia, avokadoa ja puristettua limettimehua, jos käytät sitä. Ripottele päälle vesikrassia ja halutessasi ituja. Mausta sitten suolalla ja pippurilla makusi mukaan.

  3. NOSTA täytetyn leivän päälle majoneesilla voideltu leipäviipale majoneesipuoli alaspäin.