Nyhtönauta & coleslaw burger

Neljälle 4
Valmistusaika yli 2h

RAAKA-AINEET
  • 1kg naudan lapaa
  • 2kpl sipulia
  • 3kpl valkosipulinkynttä
  • 1kpl Knorr Fond ”du Chef” tumma naudanliha-annosfondia
  •  oreganoa
  •  timjamia
  • 2litraa vettä
  • 4kpl hyvää sämpylää
  • 150g Crème Bonjour Savuinen BBQ-tuorejuustoa
  • 1kpl porkkana
  • 0.5kpl varhaiskaalia
  • 1rkl turkkilaista jogurttia
  • 2rkl Hellmann’s Real majoneesia
  • 1tl valkoviinietikkaa
  • 1tl hunajaa
  • 1tl sitruunamehua
  •  suolaa
  •  pippuria
OHJEET
  1. Ota naudan lapa ajoissa huoneenlämpöön. 
  2. Mausta liha suolalla ja laita uunivuokaan. 
  3. Kuori ja lohko sipulit ja laita vuokaan yrttien kanssa. 
  4. Kiehauta vesi ja annosfondi, kaada lihan päälle. 
  5. Peitä uunivuoka foliolla ja laita 150-asteiseen uuniin 4 tunniksi kypsymään. 
  6. Anna jäähtyä liemessä. Revi jäähtynyt liha haarukalla pieniksi suikaleiksi. 
  7. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Suikaloi kaali ohueksi. 
  8. Sekoita kaikki kastike ainekset yhteen ja lisää porkkanaraaste sekä kaali. 
  9. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. 
  10. Paahda halkaistut Leivonta pannulla rapeiksi, levitä tuorejuustoa molemmille puolille hyvä kerros. 
  11. Nostele coleslaw-salaattia pohjan päälle, nostele nyhtönautaa coleslaw-salaatin päälle ja laita lopuksi kansi päälle.
TOP