Lohirieskat (L)

Neljälle 4
Valmistusaika Alle 30 min

RAAKA-AINEET
  • 8 pientä rieskaa
  • 2rkl Hellmann’s Real Majoneesia
  • 4 Kylmäsavulohiviipaletta 
  • 1tl Väkevää Turun Sinappia
  • 1 Sitruuna 
  • 1 Pieni kurkku
  • 3 Retiisiä 
  • 4 Salaatilehteä 
  •  Pippuria maustamiseen
OHJEET
  1. Pilko kurkku ja retiisi pieniksi suikaleiksi. 
  2. Sekoita sinappi ja majoneesi keskenään ja levitä seos rieskoille. 
  3. Aseta salaatinlehdet ja lohiviipaleet neljälle rieskalle. 
  4. Purista lohen päälle sitruunamehua ja mausta pippurilla. 
  5. Lisää kurkku ja retiisi rieskoille ja aseta jokaisen rieskan päälle toinen rieska.
TOP