Chimichurri hot dog majoneesilla ja sinapilla

Tämä makunystyröitä hivelevä hot dog tarjoillaan Hellmann's Real majoneesin ja American Yellow Mustard sinapin kera.

6 annosta
Valmistusaika 30 min

RAAKA-AINEET

CHIMICHURRI

  • 1 rkl sinapinsiemeniä
  • ½ rkl kuivattua punapippuria
  • 6 rkl oreganoa
  • 1 rkl jauhettua kuminaa
  • 3 rkl tuoretta timjamia
  • ½ tl laakerinlehtijauhetta
  • 1 dl kuumaa vettä
  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1 pkt lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 4 valkosipulin kynttä
  • mustapippuria mausteeksi
  • suolaa mausteeksi

HOTDOGIT

  • 6 hotdog sämpylää, lämmitettynä ja keskeltä halkaistuna
  • 6 grillattua mausteista nakkia
  • 200 g punasipulia suikaloituna
  • 200 g Hellmann’s Real majoneesia
  • Hellmann’s American Yellow Mustard

OHJEET 

  1. Valmista ensin chimichurri pilkkomalla ja yhdistämällä kaikki ainekset ja jätä kastike maustumaan hetkeksi. 
  2. Grillaa makkaroita 8-10 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat täysin kypsiä. 
  3. Levitä runsaasti Hellmann’s majoneesia lämpimien hotdog-sämpylöiden väliin ja ripottele päälle punasipulia. Kokoa hotdog valmiiksi lisäämällä väliin grillattu makkara ja viimeistele annos chimichurrilla. Tarjoile heti Hellmann’s Real -majoneesin ja Hellmann`s American Yellow mustardin kera.
TOP