Mausteiset wingsit & Hellmann's Yellow Mustard sinappi -dippi

Kullanruskeiksi paistetut, rapeat kanansiivet saavat lisämakua Hellmann's Yellow Mustard -sinapista.

4 annosta

RAAKA-AINEET

  • 2 kg kanansiipiä
  • 2 rkl leivinjauhetta
  • 2 rkl Maizena-maissitärkkelystä
  • 1 rkl valkosipulijauhetta
  • 1 rkl savupaprikajauhetta
  • 1 rkl suolaa
LISUKKEET

  • Hellmann’s American Yellow Mustard -sinappia
OHJEET

  1. Kuumenna uuni 200 °C:seen. Levitä leivinpaperi pellille ja aseta uunin ritilä pellin päälle.
  2. Sekoita suola, mausteet, maissitärkkelys ja leivinjauhe isossa pakastepussissa. Lisää joukkoon kanansiivet. Sulje pussi ja ravista, kunnes ainekset ovat levinneet tasaisesti.
  3. Ota kanansiivet pussista ja aseta ne ritilän päälle. Paista kanansiivet rapeiksi ja kullanruskeiksi. Tähän menee noin 45–60 minuuttia. Ota kanansiivet uunista ja anna seistä 5 minuuttia ennen tarjoamista.
  4. Tarjoa kanansiivet Hellmann’s Yellow Mustard –sinapin ja ranskalaisten kera.
TOP