Kullanruskeiksi paistetut, rapeat kanansiivet saavat lisämakua Hellmann's Yellow Mustard -sinapista.
4 annosta
RAAKA-AINEET
- 2 kg kanansiipiä
- 2 rkl leivinjauhetta
- 2 rkl Maizena-maissitärkkelystä
- 1 rkl valkosipulijauhetta
- 1 rkl savupaprikajauhetta
- 1 rkl suolaa
LISUKKEET
- Hellmann’s American Yellow Mustard -sinappia
OHJEET
- Kuumenna uuni 200 °C:seen. Levitä leivinpaperi pellille ja aseta uunin ritilä pellin päälle.
- Sekoita suola, mausteet, maissitärkkelys ja leivinjauhe isossa pakastepussissa. Lisää joukkoon kanansiivet. Sulje pussi ja ravista, kunnes ainekset ovat levinneet tasaisesti.
- Ota kanansiivet pussista ja aseta ne ritilän päälle. Paista kanansiivet rapeiksi ja kullanruskeiksi. Tähän menee noin 45–60 minuuttia. Ota kanansiivet uunista ja anna seistä 5 minuuttia ennen tarjoamista.
- Tarjoa kanansiivet Hellmann’s Yellow Mustard –sinapin ja ranskalaisten kera.