Lohivartaat limedipillä

Kesällä maistuu grillatut lohivartaat, jotka dipataan raikkaaseen majoneesipohjaiseen dippiin.

4 annosta

RAAKA-AINEET

AINEKSET
  • 600 g Lohifileetä
  • 1 Sitruuna
  • 1 rkl Oliiviöljyä
  • Mustapippuria ja suolaa maustamiseen
 DIPPI
  • 1 Limen mehu ja raastettu kuori
  • 3 Kevätsipulia
  • 4 rkl Hellmann’s Real majoneesia
  • ½ Keltainen paprika
  • 2 rkl Luonnonjogurttia
  • 1 rkl Hienonnettua korianteria
OHJEET
  1. Leikkaa lohifilee 3cm paksuisiksi paloiksi ja viipaloi sitruuna. Laita varrastikkuihin vuorotellen lohta ja sitruunanviipaleita. Voitele vartaat oliiviöljyllä, mausta suolalla ja pippurilla. 
  2. Hienonna kevätsipuli ja paprika ja sekoita ne majoneesin kanssa. Lisää luonnonjogurtti ja hienonnettu korianteri. Lisää viimeisenä limen kuori ja mehu. Mausta tarvittaessa mustapippurilla. 
  3. Grillaa lohivartaat kaikilta puolilta muutaman minuutin ajan.
Tarjoile herkullisen salaatin kera!
TOP