Grillattua sydänsalaattia nyhtönautatäytteellä

Hellmann's majoneesi tuo mehevyyttä ja makua tähän helppoon alkupalaan.

Vinkki: Voit käyttää naudan sijaan nyhtöpossua, nyhtökauraa tai härkistä!


8 kpl 

RAAKA-AINEET
  • 2 rkl öljyä
  • 1/2 dl Hellmann’s-majoneesia
  • 1 dl Hellmann’s-majoneesia
  • 4 kpl babyromainesalaattia, huuhdeltuna
  • 2 dl hienonnettuja, pikkelöityjä vihanneksia
  • 1 rkl currya
  • 200 g kypsää nyhtönautaa
  • 2 rkl korianteria
  • 1/2 dl Hellmann’s Brazilian BBQ-kastiketta
  • 1 limetti
OHJEET

  1. Sekoita majoneesi, curry, pikkelöidyt vihannekset, 2/3 korianterista, nyhtönauta ja BBQkastike.
  2. Laita sekoitus jääkaappiin.
  3. Kuumenna pannu ja voitele salaattia öljyllä. Kun pannu on todella kuuma, paista salaatti molemmin puolin. Ota pois pannulta, lisää suolaa ja pippuria, sekä vähän puristettua limettimehua.
  4. Lusikoi nyhtönauta-sekoitusta salaatin päälle ja viimeistele lopulla korianterilla.

    Vinkki: Voit käyttää naudan sijaan nyhtöpossua, nyhtökauraa tai härkistä!
TOP