Mehevät mustikkamuffinit (K)

Kokeile majoneesin lisäämistä muffinitaikinan joukkoon - lopputulos saattaa yllättää maukkaudellaan!

Neljälle 8
Valmistusaika 30-60 min

RAAKA-AINEET
  • 160g mustikoita
  • 7rkl Hellmann's Real majoneesia
  • 115g vehnäjauhoja
  • 2.5dl kevytmaitoa
  • 75g sokeria
  • 2 kananmunaa 
  • 1tl vaniljauutetta
  • 1.5tl leivinjauhetta
OHJEET
  1. Laita uuni lämpenemään 180 -asteiseksi ja aseta pellille 8 muffinivuokaa odottamaan.
  2. Yhdistä munat, sokeri, majoneesi ja vaniljauute. 
  3. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja maito. 
  4. Yhdistä seokset toisiinsa. Lisää lopuksi mustikat ja kaada taikina muffinivuokiin. 
  5. Paista noin 20-25 min.
TOP