Nämä italialaistyyliset burgerit valmistuvat nopeasti. Italian makuja tuo Hellmann's Light majoneesin sekaan hienonnetut oliivit sekä basilika.
Neljälle 4
Valmistusaika Alle 30 min
RAAKA-AINEET
- 500g Naudan paistijauhelihaa
- 1 Kananmuna
- 1 Pieni punasipuli
- 2rkl Hienonnettua persiljaa
- 1rkl Hienonnettua timjamia
- 1rkl Hienonnettua rosmariinia
- Pippuria maustamiseen
- 4 Ciabatta sämpylää
- 70g Rucolaa
- Italialainen majoneesi:
- 4rkl Hellmann’s Light majoneesia
- 2rkl Tuoretta basilikaa hienonnettuna
- 10 mustaa oliivia
OHJEET
- Sekoita keskenään jauheliha, kananmuna, sekä hienonnetut yrtit isossa kulhossa.
- Mausta jauhelihamassa tarvittaessa pippurilla.
- Muotoile massasta 4 pihviä ja paista pihvit kuumalla pannulla 3-4 minuuttia per puoli.
- Sekoita keskenään majoneesi ja hienonnetut oliivit ja basilika, mausta pippurilla.
- Tarjoile hampurilaiset paahdetun c iabattan ja rucolan kera.