Banaani-suklaapullat "suklaamajoneesilla"

Banaanilla ja kermaisella suklaamajoneesilla täytetyt pullat vievät kielen mennessään!

Neljälle
Valmistusaika yli 60 min

RAAKA-AINEET

Pullat:
  • 100 g Flora & Voi normaalisuolainen
  • 25 g tuorehiivaa
  • 2 dl maitoa
  • 1 dl sokeria
  • 1 rkl kardemummaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl Hellmann's Real majoneesia
  • 1 kananmuna
  • 7.5 dl vehnäjauhoja
  • kananmunaa voiteluun

 "Suklaamajoneesi":
  • 2 dl Flora Kuohua
  • 120 g taloussuklaata
  • 1.5 rkl Hellmann's Real majoneesia

 Hampurilaisen väliin:
  • 2 banaania
  • 2 rkl ruokosokeria
  • 1 rkl Flora Culinesse juoksevaa
  • tarjoiluun kinuskikastiketta ja Flora Kuohua maun mukaan
OHJEET
  1. Sulata rasva. Liota hiiva kädenlämpöisen maidon joukkoon. Sekoita maidon joukkoon sokeri, kardemumma, suola, majoneesi ja muna. Lisää noin puolet jauhoista ja vaivaa taikinaa 7 minuuttia. Lisää loput jauhoista ja vaivaa 8 minuuttia. Lisää voisula ja vaivaa taikinaa kunnes se on kimmoisaa ja irtoaa reunoista. Anna kohota 45 minuuttia. Leivo pulliksi. Nosta pellille ja kohota 30 minuuttia. Voitele pullat munalla ja paista 200 asteisessa uunissa 12 minuuttia.
  2. Valmista suklaamajoneesi. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa Flora Kuohu vaahdoksi. Sekoita keskenään Flora Kuohu, sulatettu suklaa ja majoneesi.
  3. Leikkaa banaani viipaleiksi ja pyörittele sokerissa. Paista pannulla rasvassa kauniin ruskeiksi.
  4. Kokoa burgeri: Halkaise pulla. Levitä “suklaamajoneesia” pohjaan sekä kanteen. Lado paistetut banaanit nätisti pohjan päälle. Pursota kinuskikastiketta banaanien päälle. Lisää vielä lusikallinen vaahdotettua Flora Kuohua. Nosta kansi varovasti paikoilleen.
TOP