Espanjalainen perunasalaatti Hellmann’s majoneesilla

6 isoa annosta

RAAKA-AINEET
  • 600 g perunoita (esim. Siikli, uudet perunat)
  • kaksi keskikokoista porkkanaa
  • 100 g vihreitä herneitä
  • 2 keitettyä kananmuna
  • 250 g Hellmann’s Real majoneesia
  • 2 rkl kapriksia
  • suolaa ripaus oman maun mukaan
OHJEET
  1. Pese perunat ja kuori porkkana. Keitä molemmat kypsiksi, varo ylikypsentämistä.
  2. Keitä kaksi kananmunaa kiinteäksi (noin 12 minuuttia). Sulata herneet, jos käytät pakasteherneitä.
  3. Jäähdytä perunat ja porkkanat hyvin. Pilko jäähtynyt porkkana kuutioiksi. Pilko myös perunat isohkoiksi kuutioiksi. Jos käytät uusia perunoita, älä turhaan kuori pottuja.
  4. Sekoita perunat, porkkanat ja kapris yhdessä herneiden kanssa sekaisin.
  5. Erottele jäähdytetystä kananmunasta keltuainen ja valkuainen. Leikkaa valkuainen kuutioksi ja sekoita peruna-porkkana-kapris-herneseokseen.
  6. Lisää sekaan Hellmann’s Real majoneesia ja sekoita hyvin.
  7. Anna perunasalaatin tekeytyä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
  8. Jaa perunasalaatti annosastioihin syöjien lukumäärän mukaan. Koristele annokset keltuaisen muruilla ja kapriksilla. Tarjoile mahdollisimman kylmänä.
TOP